Digital inkludering i norskfaget på videregående skole

Denne bloggen er opprettet for å dele erfaringer med andre som underviser i norsk på videregående og som er opptatt av digital inkludering.

mandag 11. februar 2008

Sammensatte digitale prøver

Nå har jeg prøvd ut prøver som jeg legger ut på ITL. Elevene går inn på ITL, hvor oppgaven ligger med lenker til kilder de kan bruke.

Flere elever kom bort til meg etterpå og sa at de aldri hadde lært så mye på en prøve før. En annen sa at han aldri hadde trodd at en prøve kunne være morsom, men denne hadde vært det! (Vis link til logger, - kommer!)

2 kommentarer:

Ole Fredrik sa...

Hørte ut som en flott måte å ha prøve på, ikke tenkt på den muligheten med å gi dem lenker til stoffet, og at de selv må finne ut det som er relevant, smart.

Bente sa...

Det hadde vært artig om vi kunne fått sett hvordan denne prøven og ikke minst den forrige undervsiningsopplegget så ut. Her kan vi også lære masse. De positive kommentarene fra elevene må du putte inn i "ja-boksen" , så du har den til de gangene det ikke alltid går så bra. Ros er en sjelden vare fra elever. Ofte er det slik at når de er fornøyd, sier de ikke noe. Når de er misforsnøyd sier de i hvertfall i fra.